ON-LINE KONZULTACE

Abyste i Vy otěhotněla přirozeně.

 

Sníte o tom, že i Vy otěhotníte a porodíte krásné miminko? 

Že naplníte svoji připravenou náruč a zahrnete je láskou?

 

Pojďte svému snu naproti...

Možná se Vám už déle nedaří otěhotnět. Nebo se miminko nepodařilo donosit. Možná tomu necháváte volný průběh. Nebo jste už vyzkoušela ledacos, ale bez výsledku.

A možná Vám lékaři sdělili, že přirozené otěhotnění u Vás není pravděpodobné - třeba proto, že u Vás nepotvrdili ovulaci, máte nízké aMH nebo další z mnoha diagnóz. Nebo má partner špatné výsledky spermiogramu? 

Jako jediné řešení Vám byla doporučena návštěva reprodukčního centra. Vy ale v hloubi srdce víte, že touto cestou jít nechcete. Máte v sobě spoustu otázek a nejistot a nevíte, kudy dál.

Tak často se s těmito příběhy setkávám. A rozumím Vám. Vidím velký smutek v srdcích a touhu, aby to všechno nebyla pravda. Aby vysněné miminko přišlo přirozenou cestou i k Vám. Aby se našla nějaká naděje. 

A věřte, že naděje existuje.

V současné době má mnoho párů sníženou plodnost. Ale tak často je to řešitelné. Jen je potřeba přistupovat ke každému páru komplexně a individuálně. Setkala jsem se s mnoha páry, kterým bylo řečeno, že šance na přirozené otěhotnění a donošení miminka jsou u nich téměř nulové. A přesto se jsou dnes šťastnými rodiči. Existují totiž cesty, jak společnou plodnost řešit efektivně a Vám na míru. 

I Vy můžete být mámou a tátou.

KDO JSEM A JAK VÁM MOHU POMOCI

Mgr. Marie Husáková - fertility consultant

Jmenuji se Marie Husáková a pracuji jako fertility consultant. Tedy poradce na cestách plodnosti a harmonizace menstruačního cyklu

Od roku 2018 jsem certifikovanou lektorkou STMčlenkou Aliance poradců. Pracuji s metodikou NAPROHELP, jejímž principem je komplexní přístup, hledání příčin a efektivních řešení a podpora společné plodnosti, každému páru na míru. V letech 2022-2023 jsem pracovala v poradně pro neplodnost v Brně pod vedením gynekoložky MUDr. Ludmily Lázničkové a díky NAPROHELP pomáhala párům na cestě k jejich snu. Také jsem jako lektorka STM připravovala a vedla on-line kurzy a webináře.

Vím, že cesty k přirozenému otěhotnění existují. Pokud se se mnou vydáte na cestu k vysněnému miminku, budu jako fertility consultant Vaším kompasem a průvodcem - tedy k cíli Vás nepřenesu na kouzelném koberci, ale společně budeme kráčet tak, abyste se neztráceli, ale abyste šli osvědčenými cestami. Zároveň budou respektovány Vaše individuální potřeby, protože každý z Vás se nachází v jedinečné situaci.

CO ZÍSKÁTE A CO SE DOZVÍTE

 

Laskavé rozebrání Vaší situace

Každý pár se nachází v jedinečné situaci. Probereme tu Vaši - a to komplexně a v souvislostech.

Porozumění daru plodnosti

S úplně novým úhlem pohledu nahlédneme na téma společné plodnosti. Dozvíte se v souvislostech, jaké podmínky musí být splněny, aby došlo k početí a miminko se mohlo zdravě narodit.

Zdravý menstruační cyklus

Každá žena je jedinečná. I každý její menstruační cyklus. Naučíte se číst ve Vašem cyklu a chápat, co a jak a proč v něm probíhá. Detailním sledováním uvidíme, zda je v něm vše v pořádku nebo na co se nyní zaměřit. Toto je velmi zásadní a klíčový krok a díky němu se posunete mílovým kroky vpřed.

Zdravé podmínky pro příchod miminka

Vysvětlíme si, jak šetrně a efektivně podpořit tělo Vás obou, aby se připravily dobré podmínky pro početí a donošení miminka. Díky správné podpoře organismu se začnete cítit lépe po fyzické i psychické stránce a rozkvést může i Váš vztah.

Plán na míru pro Vás

Díky komplexnímu přístupu NAPROHELP vytvoříme plán pro Vás na míru. Porozumíte své situaci a budete vědět, jakým směrem efektivně vykročit. Vyladíme životní styl, vybereme osvědčené doplňky, které opravdu pomáhají a probereme, jaká lékařská vyšetření jsou ve Vaší situaci vhodná a která naopak zbytečná. Doporučená vyšetření pak proberete se svým lékařem.

Budete si věřit

Protože porozumíte souvislostem, budete už vědět, co a proč je nyní potřeba. Situace se tedy dostane pod Vaši kontrolu a vy budete více věřit sami sobě, svému tělu i jeden druhému navzájem. S klidem v srdci tak budete společně připravovat co nejlepší podmínky pro příchod vysněného miminka.

I VY MŮŽETE BÝT MÁMOU A TÁTOU

Představte si, že i Vy můžete jednoho dne chovat své miminko v náručí a zahrnout je láskou.

Miminko, které se narodí díky Vaší lásce a díky tomu, že pro ně připravíte správné podmínky. 

Nemusíte být odkázáni na techniky reprodukčních center, které jsou pro tělo mnohdy velmi zatěžující. Díky NAPROHELP půjdete šetrnou cestou, která respektuje Vaše individální potřeby. Zapracujete na sobě efektivně a miminko tak může přijít ke zdravé mámě a tátovi.

Moc Vám to přeji a ráda Vás na cestě budu doprovázet.

CO PŘI KONZULTACI ZÍSKÁTE

  • Laskavé rozebrání Vaší situace, pochopení a nasměrování, kam dál.
  • Přehledné informace s úplně novým úhlem pohledu.
  • Díky komplexnímu přístupu pochopíte souvislosti a díky tomu bude i řešení mnohem efektivnější.
  • Ráda se Vám budu věnovat po dobu 1-2 hodiny. Celkový čas závisí na Vaší aktuální situaci.
  • Všechna doporučení pro Vás shrnu a pošlu přehledně v emailu.
  • Jako bonus získáte podklady a průvodce, jak začít se sledováním cyklu pomocí STM.

Cena expertní konzultace: 1.500 Kč / 60 EUR

Skutečná hodnota je ale mnohem vyšší, protože Vám přinese komplexní přístup, porozumění a klid do srdce. 

Už nemusíte jít cestou pokus - omyl. Můžete se vydat cestou NAPROHELP - tedy osvědčenou a respektující cestou s řešením Vám na míru.

MOŽNÁ MÁTE V HLAVĚ SPOUSTU OTÁZEK

PODAŘÍ SE NÁM URČITĚ OTĚHOTNĚT?

Toto Vám bohužel nemůžu zaručit ani já ani žádné z reprodukčních center. 

Mohu Vám ale zaručit, že s přístupem NAPROHELP budu všechny kroky směřovat k podpoření těla a společné plodnosti šetrnými cestami.

Díky komplexnímu přístupu metody NAPROHELP je její úspěšnost porodů 80% (studie Cenap z let 2007-2012). 

Pro srovnání - úspěšnost IVF cyklu se pohybuje okolo 28%  úspěšných otěhotnění a 20% porodů (u žen do 35 let).

CO KONKRÉTNĚ SE PO NÁS BUDE CHTÍT?

Bude potřeba aktivní spolupráce Vás obou, aby se připravily co nejlepší fyzické a psychické podmínky pro příchod miminka. Společně zmapujeme v jaké situaci se nacházíte a podle toho budeme postupovat dále.

Výchozí pozice každého páru je jedinečná. Naučím Vás porozumět společné plodnosti a orientovat se v menstruačních cyklech.  Pravděpodobně Vám doporučím, na která vyšetření se domluvit s Vaším lékařem. Zaměříme se na úpravu životosprávy a efektivní podporu společné plodnosti.

JAK KONZULTACE PROBÍHAJÍ?

Úplně nejlepší je, pokud se úvodního setkání můžete zúčastnit s partnerem oba dva. Jde o Vaši společnou plodnost a společnou cestu.

Setkání probíhá on-line. Vždy Vám pošlu odkaz, přes který se připojíte ke schůzce.

První expertní konzultace bývá delší, obvykle 1-2 hodiny. 

Další kratší setkání plánujeme společně podle potřeby, obvykle jednou za měsíc. 

Cena kratších setkání a emailových konzultací:

Konzultace jednoho záznamu STM v délce 20 minut: 350 Kč

Konzultace jednoho záznamu STM s doplňkovým poradenstvím v délce 30-45min: 500 Kč

 

REFERENCE KLIENTŮ

Na paní Husákovou jsem se obrátila, když mi byla diagnostikována endometrióza. Poradila mi, co je potřeba při endomerióze tělu dodat, jaké doplňky stravy užívat, dobře mi vysvětlila, co se vůbec v těle děje. Poskytla mi srozumitelné materiály o měření STM a pomohla mi s vyhodnocováním měření STM. To jsem moc ocenila, protože jsem si svým vyhodnocením měření nebyla vůbec jistá. Komunikace s ní byla skvělá. Pomohla mi se vším, co jsem potřebovala. Určitě ji můžu všem doporučit! My už se teď několik týdnů radujeme z krásného, zdravého chlapečka.
Michaela M.
Rozhodla jsem se vyhledat poradenství pro přirozené otěhotnění, protože mám už jedno dítě, které jsme s manželem počali přirozeně, ovšem až po dvou neúspěšných IVF pokusech, které neměly dobrý vliv na mé fyzické a hlavně i psychické zdraví. Nejsem už nejmladší, právě naopak, ale i přes to jsem se nikdy nenaučila dokonale rozumět svému cyklu a do detailů jej pozorovat. V době, kdy jsem dospívala, s námi o tom většinou nikdo nemluvil a je to škoda. V minulosti jsem v našem regionu žádného lektora pro STM nenašla. Konzultace s Mgr. Marií Husákovou probíhají distančně. Vše nám trpělivě vysvětlila a objasnila. Jsem také ráda, že je vystudovaným odborníkem v oboru antropologie a mám tak větší důvěru. Její přístup je přátelský, podporující a optimistický, zároveň nedává falešnou naději. Je fajn mít průvodce v této citlivé ženské oblasti, se kterým člověk může konzultovat i dost intimní záležitosti. Proto naše spolupráce trvá a uvidíme, jestli se něco podaří. 🙂
MUDr. Tereza I.

OBJEDNEJTE SI KONZULTACI JEŠTĚ DNES

a vydejte se na cestu ke svému vysněnému miminku

Pokud s Vámi komplexní a zdravá cesta k přirozenému otěhotnění rezonuje, rezervujte si termín právě teď. 

Bude mi ctí Vás na cestě k miminku doprovázet.

Volné termíny konzultací:

  • Úterý 15. 10. v 10:00
  • Úterý 15. 10. v 18:00
  • Čtvrtek 17. 10. v 10:00
  • Čtvrtek 17. 10. v 18:00
  • Pátek 18. 10. v 10:00
  • Úterý 22. 10. v 10:00
  • Čtvrtek 24. 10. v 10:00
  • Čtvrtek 31. 10. v 18:00
  • Úterý 5. 11. v 10:00
  • Středa 6. 11. v 10:00
  • Pokud Vám žádný z termínů nevyhovuje, můžete v rezervačním formuláři navrhnout jiný preferovaný termín.